Fotópályázat

Erzsébetváros keresztény értékei címmel újabb fotópályázatot hirdet a KÉSZ erzsébetvárosi csoportja

 

A pályázat kiírója: A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének erzsébetvárosi csoportja (székhelye: 1074 Budapest, Rózsák tere 8.) 

A pályázat célja: Kiíró a pályázatra olyan színvonalas, egyedi fotókat, fotósorozatokat vár, amelyek a lehető legképletesebben mutatják be a pályázat tárgyaként megjelölt témaköröket. Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a fotók az adott téma bemutatásán túl plusz gondolati, vagy esztétikai tartalmat is hordoznak. 

Pályázni az alábbi két kategóriában lehet:

A pályázatok beadásának határideje: 2016. február 1., hétfő 

Eredményhirdetés és díjátadás: Az eredményhirdetésről és díjátadásról a pályázók 2016. február 15-ig írásban kapnak tájékoztatást. 

A pályázat díjazása: Mindkét kategóriába összesen 50-50 ezer forint értékű ajándéktárgy. 

A pályázat nyitott mindenki számára, amennyiben pályázata megfelel a kiírás feltételeinek. A pályázatokat 3 tagú szakmai zsűri értékeli. 

Pályázni legfeljebb 7 db egyedi fotóval, illetve legfeljebb 5 képet tartalmazó fotósorozattal lehet. Valamennyi fotót előhívott/nyomtatott formában és CD-n vagy pendrive-on is be kell nyújtani. A pályázatra fekete-fehér és/vagy színes kidolgozású papírképeket lehet beadni 15x20-as méretben. A fotókat CD-n vagy pendrive-on jpg formátumban, maximum 5 MB nagyságban kell beadni. A fotók legalább 300 dpi felbontásúak legyenek.   

A fotókat zárt borítékban kell beadni kiíró székhelyén – Budapest VII. kerület, Rózsák tere 8. – az irodai nyitva tartási időben  (hétfőn, szerdán: du. 15–18 óráig, csütörtökön: de. 9–12 óráig, du. 15–18 óráig) vagy a Fasori Evangélikus Egyházközség hivatalában – Budapest VII. kerület, Damjanich u. 28/B. – szintén hivatali időben (hétfőtől péntekig 9-13 óráig ). A borítékra  rá kell írni, hogy “fotópályázat” és a pályázó által választott jeligét. A borítéknak tartalmaznia kell a fotó(ka)t, fotósorozato(oka)t. Az egyes fotók/fotósorozatok hátoldalán fel kell tüntetni a kategáróirát – I. vagy II. kategória –, az adott fotó/fotósorozat jeligéjét – több fotó, fotósorozat esetén az egyes fotók sorszámát – és a fotók/sorozatok készítésének pontos helyszínét.  A CD-t vagy pendrive-ot szintén a borítékban kell elhelyezni. A borítékban kell elhelyezi továbbá egy zárt kis borítékot, amelynek tartalmaznia kell a pályázó nevét, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét. A kisborítékon a jeligét szintén fel kell tüntetni. 

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyek nem sértenek személyiségi jogokat. A személyiségi jogok tiszteletben tartása érdekében – a nyilvános szertartásokról készült fényképeket kivéve – hozzájáruló nyilatkozatot kell kérni a fotón szereplő személyektől a fotók felhasználásához. A hozzájáruló nyilatkozato(ka)t a pályázatokhoz mellékelni kell. 

A pályázó jelentkezésével elfogadja a pályázati kiírás feltételeit,
a) kijelenti, hogy a pályázat részét képező minden fotó, fotósorozat a saját, eredeti alkotása, benyújtásával nem sért  szerzői vagy más jogot;
b) a pályázat részét képező minden fotóra, fotósorozatra térbeli és időbeli korlátozás nélküli kizárólagos felhasználói jogot biztosít a pályázat kiírójának;
c) a c) pontban foglalt felthasználási jog biztosításáért ellenszolgáltatás nem kerül megállapítáásra, így kííró a pályázat fotóit minden ellenszolgáltatás nélkül használhatja, nyilvánosságra  hozhatja, kiállíthatja, másolhatja, többszörözheti. 

Kiíró szándéka szerint a beadott fótókból kiállítási anyagot készít, amely Erzsébetváros keresztény templomaiban, és az erzsébetvárosi önkormányzattal egyeztetett kiállítási helyszínen kerül bemutatásra. Kiíró tervezi továbbá, hogy fotókat megjelenteti a pályázatot illetve Erzsébetváros értékeit bemutató kiadványokban.

A pályázattal kapcsolatban a következő telefonszámon lehet érdeklődni:
+3630/7713878

A pályázatot támogatja:
Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

fotó: Internet

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks