Gratuláció

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége gratulál Orbán Viktor, a FIDESZ és a KDNP választási győzelméhez.

 

Elismerésünket fejezzük ki azért a megfeszített munkáért, amellyel országunk vezető politikusai higgadtságukat megőrizve, a szomszédban dúló háború árnyékában is úgy tudták vezetni az országot, hogy ezzel növeljék a társadalomban a biztonságérzetet és a pozitív jövőképet.

Köszönetünket fejezzük ki minden magyar választópolgárnak, aki élt alkotmányos jogával és hozzájárult ahhoz, hogy egy erős felhatalmazással rendelkező országgyűlés kezdheti meg a munkáját.

Köszönettel tartozunk azoknak a polgári pártoknak, amelyek töretlenül képviselték nemzetünk ezeréves keresztény hagyományait, történelmi-kulturális örökségét, biztosítva ezzel hazánkban a szabad és önkéntes vallásgyakorlást. Köszönjük azoknak a szerepvállalását, akik kiálltak a tradicionális családmodell mellett, és mindent megtettek a gyermekvédelmi népszavazás sikerességéért.

A győzelem öröme magában hordozza a felelősség vállalását is. A nemzeti, keresztény értékek megvédése, az ország működésének és békéjének folyamatos fenntartása, a menekültek önzetlen ellátása a karitatív és egyházi szervezetekkel karöltve meghozta az eredményét. Most a munka folytatása következik, amit ugyanezzel a felelősséggel, hittel és elkötelezettséggel kell végezni. A keresztény felebaráti szeretetre alapozva tovább kell segíteni mindazokat, akik a háború borzalmai elől családjukat, gyermekeiket védve hazánk területére menekülnek. Ezzel párhuzamosan mindent el kell követnünk, hogy továbbra se legyünk részesei a szomszédunkban zajló véres összecsapásoknak, és hogy keressük a békére vezető utat. A jelentős kormányzati felhatalmazás pedig azt is jelenti, hogy az eddigi eredményekre építve új területeken kell megteremteni a nemzeti egységet, megtalálni a megfelelő kompromisszumokat, és építeni a közös jövőt.

Ehhez kívánunk Orbán Viktor miniszterelnöknek és az általa vezetett új kormánynak sok erőt és kitartást!
Isten segítse munkájukat!

2022-04-04

a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöksége

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks