IfjúPolgárok

Samók Dávid: A fiatalokat – mint bármely más korosztályt – érdeklik a közéleti kérdések, csupán kevésbé hallani a hangjukat

 

Tisztelt Keresztény Értelmiségiek!

A Magyar Ifjúságért Polgári Egyesület (MIPE) főtitkáraként ért az a megtiszteltetés, hogy jelen levelemmel Önökhöz, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének tagjaihoz címezhetem gondolataimat.

"Ígérjük, hogy megőrizzük az elmúlt évszázad viharaiban részekre szakadt nemzetünk szellemi és lelki egységét." – fogalmaz hazánk alaptörvénye. A MIPE célja, hogy olyan közösségszervező erőként lépjen fel, amely által a magyar fiatalok – éljenek határinkon innen vagy azokon túl – már középiskolai éveik alatt találkoznak az ezeréves nemzet keresztény konzervatív értékeivel és hagyományaival.

A 21. század őrülten rohanó világában abban hiszünk, hogy nem a régi idők sokszor búskomor visszaidézésének szándéka, hanem a lépéstartás vezet eredményre. A szervezeteink által vallott értékek közvetítésekor tehát ott kell legyünk az újságok hasábjain, a blogokon és híroldalakon, a facebookon, az instagram, de még a twitter felületein is.

Közösségeink behálózzák a Kárpát-medencét, de most az online térben kell újraszőni hálóinkat. Sok ezren vagyunk, akik tenni akarunk, a lehetőség pedig előttünk van, hogy most tegyünk is a közösségeink, értékeink, hagyományaink, örökségünk továbbéléséért!

Facebook és instagram, kedvelés, követés és megosztás a kulcsszavak. Mindenki tette számít, mert amíg mi egyet adunk a közöshöz, addig barátaink és ismerőseink még sokszor ennyivel gyarapítják a közösséget az internet világában is.

Arra kérem tehát mindnyájukat, hogy a MIPE közösségére és szervezetére a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének szövetségeseként tekintsenek és a nagymúltú szerveződésükkel támogassák munkánkat és vállalásainkat. Az első lépést pedig ebben az esetben az online térben kell megtegyük. Bízom benne, hogy minél többen fognak velünk tartani ezen az úton.

Kérem az Önök megtisztelő közreműködését is és várom a jövőbeni közös munkát!

2019-09-23

Samók Dávid, a MIPE főtitkára

A Magyar Ifjúságért Polgári Egyesület  (MIPE) 2018-ban alakult debreceni székhellyel. Az IfjúPolgárok célja, hogy folyamatosan tájékoztassák a hazai és a nemzetközi közvéleményt a Kárpát-medencei magyarság életének eseményeiről és ébren tartsák az érdeklődést a kisebbségi magyarság sorsa iránt. Erősítsék a Kárpát-medencei magyarság összetartozás tudatát. Segítsék a Kárpát-medencei magyarság oktatási, kulturális és közművelődési tevékenységét, valamint ösztöndíjat adományozzanak. Felkeltsék az érdeklődést az egyesület céljai iránt, és a célok elérése érdekében igyekezzenek bevonni minél több érdeklődőt, különösen a fiatalokat.

Elérhetőségük:
www.ifjupolgarok.org
+3670/356-1440
titkarsag@ifjupolgarok.org

 

 

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks