Mert nem csak magadnak születtél - 30 éves a KÉSZ

Jubileumi kiadvány a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége alapításának harmincadik évfordulójára.

 

Könyvünk egyszerre megszokott és rendkívüli. Megszokott abban az értelemben, hogy a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége nyomtatásban megjelenteti a kongresszusán elhangzott előadásokat, rendkívüli pedig azért, mert 2019-ben az egyesület alapításnak harmincadik évfordulóját ünnepeljük.

Ebben a kötetben tehát az Országházban elhangzott előadások anyagát olvashatjuk, és megismerhetjük a KÉSZ történetét, jelenét és a jövőre vonatkozó terveit is. Az évfordulót köszöntések teszik teljessé, amelyek tükrözik a magyarság elmúlt harminc évének küzdelmeit és elért eredményeit, amelyeknek a KÉSZ is aktív szereplője és formálója volt.

Aki gépkocsit vezet, előre néz és az utat figyeli, de tekintete folyamatosan a visszapillantó tükröket is keresi, mert a kettő együtt biztosítja a balesetmentes haladást és célba érést. Keresztény, nemzeti és konzervatív értékrendünk erre kötelez bennünket is a KÉSZ-ben: a múlt értékeit tovább éltetve haladni azon az úton, amelyet Jézus Krisztus jelent nekünk, magyar keresztényeknek.

Kiadó: Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Kiadás helye: Budapest
Kiadás ideje: 2019
Oldalszám: 252

A kiadvány itt letölthető

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks