Nyilatkozatok

Közlemény: Szóljanak a harangok!

Június 4-én Kárpát-medence-szerte felzúgnak a harangok, emlékeztetve egy olyan százéves traumára, melyre a hét országba szétszakított Kárpát-medencei magyarság a mai napig nem talált gyógyírt.

A KÉSZ is csatlakozik a Vasárnap.hu petíciójához

A Vasárnap.hu petíciót indított a CitizenGO közreműködésével a baloldali sajtó vallásgyalázó gyakorlatával szemben, mellyel a KÉSZ elnöksége is maximálisan egyetért és aláírásával támogat.

Nyílt levél az európai és hazai jogvédő szervezetekhez

Tisztelt Liberális Felebarátaink!

Megrendítő, megdöbbentő és cselekvésre ösztönző képsorozattal nyerte el Hajdú D. András az idei Magyar Sajtófotó Pályázaton a MÚOSZ Nagydíját.

Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz

Látva a Magyarországot érő támadásokat, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöksége elérkezettnek látja az időt, hogy ismét megszólaljon.

Köszönet: imával és tapssal

A KÉSZ hálásan köszöni az Operatív Törzs vezetőinek, tagjainak, a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevőknek – az egészségügyben dolgozóktól a rendfenntartókig mindenkinek – lelkiismeretes, önfeláldozó munkáját.

Találkozások másképp

Az emberiség bárkája viharba került, a hatalmas hullámok és a tomboló szél félelmet keltenek bennünk, akik megtapasztaljuk, hogy erőtlenek és tehetetlenek vagyunk ezekkel szemben. Krisztus híveiként azonban tudjuk, hogy a Mester velünk van, és miatta nem lehetünk kicsinyhitűek.

Fides et ratio

A KÉSZ elnöksége felhívja a helyi csoportok vezetőinek figyelmet arra, hogy a kormány 2020. március 11-én veszéhelyzetet hirdetett az ország teljes területére a koronavírus-járvány miatt.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks