Nyilatkozatok

Elfogadhatatlan a nyilvános fenyegetőzés

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége már többször felemelte szavát a magyar közélet tisztaságáért, a kulturált kommunikációért. Sajnos történelmi tapasztalatainkból tudjuk, hogy a szavakat, az uszításokat a tettek követik, a kisemmizéstől a fizikai megsemmisítésig.

A KÉSZ is kiáll az értékvédő 10 pont mellett

Kampányt indított a CitizenGo csapata az LMBTQI-lobbi Szent Koronát ért támadása miatt. Tíz pontban foglalják össze azokat az értékeket, melyeket a család, a gyermek, a hit és a Szent Korona testesít meg. Számos meghatározó, a szakmájában elismert ember csatlakozott a kiáltványhoz, a nyilvános aláírók között szerepel a KÉSZ elnöke és társelnöke is.

Vigyázó örömmel

A KÉSZ elnökségének közleménye: Vigyázz magadra, és Isten is vigyáz rád!

Közlemény: Szóljanak a harangok!

Június 4-én Kárpát-medence-szerte felzúgnak a harangok, emlékeztetve egy olyan százéves traumára, melyre a hét országba szétszakított Kárpát-medencei magyarság a mai napig nem talált gyógyírt.

A KÉSZ is csatlakozik a Vasárnap.hu petíciójához

A Vasárnap.hu petíciót indított a CitizenGO közreműködésével a baloldali sajtó vallásgyalázó gyakorlatával szemben, mellyel a KÉSZ elnöksége is maximálisan egyetért és aláírásával támogat.

Nyílt levél az európai és hazai jogvédő szervezetekhez

Tisztelt Liberális Felebarátaink!

Megrendítő, megdöbbentő és cselekvésre ösztönző képsorozattal nyerte el Hajdú D. András az idei Magyar Sajtófotó Pályázaton a MÚOSZ Nagydíját.

Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz

Látva a Magyarországot érő támadásokat, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöksége elérkezettnek látja az időt, hogy ismét megszólaljon.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks