Nyilatkozatok

Támogató nyilatkozat a kárpátaljai magyarság érdekében

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) ezúton fejezi ki támogatását minden kárpátaljai magyar civil értelmiségi szervezet törekvése mellett, mely az ukrán oktatási törvény megváltoztatásáért küzd.

Személyesen Bayer Zsoltnak

Egy közös barátunk – aki sajnos ma már nincsen köztünk – hívta fel Önre a figyelmemet. Olvastam, hallgattam Önt, sokat tanultam gondolataiból, szerettem irodalmi érzékét, elkötelezett kereszténységét és magyarságát.

Népszavazás 2016. október 2.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége most ismét a nemzethez fordul, és Magyarország legnagyobb, több ezer tagot számláló, Kárpát-medencét is lefedő keresztény civil szervezeteként arra kér minden felelősen gondolkodó magyar embert, hogy válasszon.

Nyílt levél

Tisztelt Honfitársaink!

Magyarországot és kormányát az utóbbi időben igazságtalan támadások érik elsősorban a keresztény Európa értékeinek védelmével és a migrációhoz való viszonnyal kapcsolatban.

A KÉSZ kiáll a hagyományos közerkölcs és családmodell mellett

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége határozottan kiáll a zsidó és keresztény tradíciókon nyugvó, több évezredes közerkölcs és az Istentől teremtett férfi és nő házasságán alapuló család mellett.

A KÉSZ elítéli a közéletben való közönséges megnyilatkozásokat

A KÉSZ elítéli azt az alpári és közönséges stílust, melyet egyes politikusok, a közélet szereplői az utóbbi időben az országgyűlésben, a médiában és különböző közösségi oldalakon engednek meg maguknak.

Az élethez való jog

Egyre gyakrabban találkozunk azzal, hogy különböző fórumokon a halál kultúráját terjesztik. Ennek egyik példájával találkoztunk a Metropol újság 2013. február 25-ei, hétfői számában a következő címmel: „Abortusz: támogatott védekezés, felvilágosítás kell”.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks