Nyilvánosak az idei Ars Sacra Fesztivál programjai

Elvezethet a művészet a hithez? Képes megszólítani és átalakítani minket a művészet? A hit beszűkít, vagy új perspektívát kínál kulturális kincseink átéléséhez, értelmezéséhez?

 

Az Ars Sacra Fesztivál immár tizenöt éve műfajokat, helyszíneket és korosztályokat összekötve töretlen lelkesedéssel végzi országos kulturális misszióját, hogy színvonalas művészi élmények által a látogatók személyesen megtapasztalják a transzcendentálishoz való közelséget és újra felfedezzék a zsidó-keresztény tanítás és hagyomány örökérvényű üzeneteit.  „Minden forrásom belőled fakad.” − hirdeti a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal együtt idén az Ars Sacra Fesztivál. Egy különösen nehéz év után még jobban megértettük, hogy nagy szükségünk van közösségi programokra, a különleges és lélekszépítő élményekre. A kultúra emberi életünk egyik fontos forrása, amely minden körülmények között képes felmutatni számunkra a hit a remény és a szeretet üzeneteit.

Kiállítások, koncertek, irodalmi estek, színházi előadások, filmvetítések, tematikus séták − több száz ingyenes program gazdag kínálatával várja vendégeit az Ars Sacra Fesztivál szeptember 4. és 12. között Budapesten és országszerte. Többek között olyan szenzációs művészek lesznek velünk mint Bogányi Gergely, Snétberger Ferenc, Berecz András, Sebestyén Márta, Szabó T. Anna, Pindroch Csaba.

A rendezvényekkel kapcsolatos információk a www.ars-sacra.hu weboldalon.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks