Rólunk írták

Békési könyvhegyek az erdélyi csúcsok közé

Több ezer jó minőségű könyvet adtak össze a békésiek a közelmúltban leégett kommandói iskola könyvtárának pótlása érdekében.

Egyházüldözés 1956 után

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége hódmezővásárhelyi csoportja és az Emlékpont pódiumbeszélgetésre hívta Mezey András és Miklós Péter történészeket, akik az '56 utáni időszakot elemezték.

Békési ajándékok Böjte atya árváinak

Különleges ajándékot vittek Békésről Nagyszalontára rászoruló gyerekek megsegítésére a békési KÉSZ-csoport közbenjárásának köszönhetően.

Átadták a Polgári Magyarországért Díjat

A Polgári Magyarországért Alapítvány díját idén Osztie Zoltán, a KÉSZ leköszönt elnöke, a budapest-belvárosi Nagyboldogasszony főplébánia plébánosa vehette át Balog Zoltántól, az alapítvány kuratóriumának elnökétől és Mádl Dalmától, Mádl Ferenc volt köztársasági elnök özvegyétől.

Őrizzük Szent István örökségét

Kozma Imre atya tartott előadást Veszprémben helyi csoportunk felkérésére, ahol beszélt a keresztény szolidaritásról, és elemezte az Európában lezajott antropológiai forradalom veszélyes következményeit.

Terményáldás Kecskeméten

Kisboldogasszony napján egyházi és civil szervezetek ünnepség keretében tartottak terményáldást Kecskeméten.

Nagyböjti lelki nap Szabadkán

Több mint százötven vajdasági résztvevő előtt tartotta meg Az idők jelei címmel Osztie Zoltán, a KÉSZ elnöke előadását a Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) által szervezett lelki napon február 27-én Szabadkán.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks