Rólunk írták

Legyünk büszke, magyar keresztények!

Makláry Ákossal, a KÉSZ elnökével készített interjút a Magyar Kurír szerkesztősége az egyesület megalakulásának 30. évfordulója alkalmából.

Egy magyar misszionárius Ázsiából

Lányi Béla verbita szerzetes – a JEL állandó szerzője – szabadságát tölti Magyarországon. Számos KÉSZ-csoporthoz ellátogatott, június 11-én Nyíregyházán járt, ekkor készített vele interjút Papp Erika, a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház munkatársa.

A hiteles kereszténység a legnagyobb misszió

Három püspök kötetét mutatták be Nyíregyházán a helyi KÉSZ-csoport szervezésében.

Erények a közéletben

Makláry Ákossal, a KÉSZ elnökével beszélgetett Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője a nemrég megjelnent Újra néven nevezzük című kiadványról.

Szent Mártonra emlékeztek Pozsonyban

A Pozsonyi Magyar Katolikus Közösség és a KÉSZ szombathelyi csoportja Szent Márton püspök tiszteletére rendezett ünnepséget Pozsonyban, a Szent Márton-székesegyházban december 11-én.

A délvidéki Mária-kegyhelyek útján

A KÉSZ erzsébetvárosi csoportja szeptemberben négynapos zarándokúton járt a Vajdaságban. A zarándoklat fő célja a délvidéki Mária-kegyhelyek meglátogatása volt, melynek keretében részt vettek a Doroszló-Szentkút Kisboldogasszony napi búcsún is.

Elhurcolt minoritákra emlékeztek Miskolcon

Tizenharmadik alkalommal emlékezett meg június 8-án a KÉSZ miskolci csoportja azokról a minorita szerzetesekről, akiket 67 éve, június 17-én éjjel kényszerlakhelyre szállítottak el rendházukból az ávósok.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks