Tagfelvétel

Belépési nyilatkozat: itt tölthető le.

Mivel a KÉSZ aktív munkája a helyi csoportokban zajlik, a KÉSZ tagsága is mindig a helyi csoportokhoz kötődik. Ezért, ha valaki tagja szeretne lenni a KÉSZ-nek, a következőket tegye:

Keresse meg a lakhelyén vagy lakhelye közelében működő helyi csoport elérhetőségét. Ez megtalálható honlapunkon a HELYI CSOPORTOK menüpont alatt, a csoport nevére kattintva. Jelentkezzen az ott megadott vezetőnél a belépési nyilatkozat kitöltésével.
Ha nincsen elérhető közelségben működő helyi csoport, akkor lehetősége van arra, hogy saját maga alakítson egy új csoportot. Ennek érdekében vegye fel a kapcsolatot a KÉSZ központi irodájával.

"Helyi csoport megalakulását legalább 10 személynek kell írásban kezdeményeznie, ezután lehet összehívni az alakuló taggyűlést, amelyen valamelyik tisztségviselő, vagy elnökségi tag jelen kell legyen. A helyi csoport megalakulása az Egyesület elnökének írásos visszaigazolásával történik. Amennyiben a helyi csoport létszáma 10 főnél kevesebbre csökken, a helyi csoport automatikusan megszűnik, a megmaradó tagság más helyi csoporthoz kérheti átvételét."  /KÉSZ alapszabály/

 

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks