Újra Békemenet

A Civil Összefogás Fórum ismét Békemenetet szervez március 15-én a választópolgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva.

 

A Civil Összefogás Fórum március 1-jén jelentette meg honlapján, hogy ismét Békemenetet szervez. A felhívás teljes szövegét olvashatják:

Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását.
Kérjük a népszavazás, és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.
Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.

Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.

Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzés reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.
A nemzet szuverenitásáért aggódók személyes részvételükkel kinyilvánítják, hogy nem félnek és nem kívánnak senkit megfélemlíteni. Célunk az erkölcs primátusának figyelembe vételével az európai zsidó-keresztény civilizáció, kultúra folytonosságának megőrzése.

Március 15-én emlékezzünk és lépjünk együtt!

CÖF-CÖKA vezetősége

 

A tervezett program: március 15-én 11.30 órai kezdettel ünnepi emlékezés a Bem-szobornál (II. ker. Bem József tér). A megemlékezésre nagy számú lengyel küldöttség érkezik. Az emlékezést követően indul a Békemenet.

A Békemenet útvonala:
II. kerület, Bem József tér – Bem rakpart – Lipthay utca – Margit híd – V. kerület, Szent István krt. – Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth Lajos tér

A rendezvény az állami ünnepséghez történő csatlakozással ér véget 14 órakor.

Friss információ a Civil Összefogás Fórum honlapján elérhető.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks