KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Díjak

A KÉSZ fennállása során több díjat is alapított.

A Szent Adalbert-díjat a KÉSZ elnöksége a tagság véleményének figyelembevételével, évente ítéli oda a szervezet célkitűzéseinek megvalósítása érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyeknek, intézményeknek vagy jogi személyeknek.

A Csanád Béla-díjat szintén az elnökség adományozza olyan KÉSZ-tagnak, aki a szervezet célkitűzéseinek megvalósítása érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A KÉSZ békési csoportja által 2007-ben alapított Sursum Corda, „Emeljük fel szívünket” elnevezésű díjat Békés város önkormányzatának támogatásával minden évben olyan személyek kapják, akik egészségügyi vagy szociális területen a város lakosainak érdekében alázattal és szívvel-lélekkel dolgoztak életük során.

Szintén a békési csoport alapította a KÉSZ-díjat, melynek díjazottjai olyan szakemberek, akik áldozatos tevékenységükkel segítik Békés város lakosainak mindennapjait.

A jászberényi csoport 2009-ben alapította a Szent Rozália-díjat, mellyel a szakrális, a kulturális és a karitatív tevékenység elmélyítése, fejlődésének elősegítése, hírnevének gyarapítása, értékeinek növelése érdekében kifejtett kimagasló, példamutató tevékenység ismerik el.

A százhalombattai KÉSZ-csoport által 2020-ban alapított Szent László-díjat olyan személynek adományozzák, aki keresztény elkötelezettségével kiemelkedő munkát végzett a város közössége érdekében. 

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.