KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
KÉSZ-fórum
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Kereszténydemokrata Néppárt 2022 novemberében közös országos programsorozatot indított KÉSZ-fórum címmel, aktuális közéleti kérdésekre keresve keresztény válaszokat.


 

HÍREK

Együttműködő nemzet – A határon túli magyarság helyzete és jövője
Szabadkán járt a KÉSZ-fórum, amely első alkalommal került megrendezésre az anyaország határain túl Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó, Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Zachar Péter, a KÉSZ társelnökének részvételével.
Tovább
Mint tenger a cseppben – Magyarország és a globális kihívások
Hazánk globális kihívásairól beszélgetett a KÉSZ szolnoki közéleti fórumán Kiszelly Zoltán politológus, Juhász Hajnalka, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke és Zachar Péter Krisztián, a KÉSZ társelnöke március 13-án.
Tovább
Egyenlő pályák, egyenlő esélyek? – Kisebbségjogi dilemmák Európában
Kisebbségi közösségek európai helyzetéről beszélgetett a KÉSZ tatabányai fórumán Harrach Péter, a KDNP frakcióvezető-helyettese, Szilvay Gergely, a mandiner.hu főmunkatársa és Makláry Ákos, a KÉSZ elnöke.
Tovább
Egyház és állam – A kereszténydemokrácia felelőssége
Az egyház és az állam kapcsolata, a kereszténydemokrácia felelőssége állt a makói KÉSZ-fórum középpontjában, de szó volt alapvető emberi értékek forrásáról és arról az elkötelezettségről, amellyel ma ezeket meg kell védeni.
Tovább
Háború árnyékában
„Bölcsességre van most szükség, hogy megőrizzük a békét és a biztonságot ebben a zavaros világban” – külpolitikai kérdésekről beszélgetett Simicskó István, Kiszelly Zoltán és Zachar Péter Krisztián a KÉSZ székesfehérvári fórumán.
Tovább
A teremtett világ és az emberi élet tisztelete
„Az élet kultúráját kell építeni a halál kultúrája helyett”− a teremtett világ és az emberi élet tiszteletéről beszélgetett Juhász Hajnalka, Keresztes Ilona és Makláry Ákos a KÉSZ és a KDNP országjáró fórumsorozatának kaposvári állomásán november 9-én.
Tovább

ESEMÉNYEK

VIDEÓK 

 

 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.