A KÉSZ is támogatja a lengyel életvédőket

Kiállás Lengyelország mellett címmel indított petíciót a Vasárnap.hu a CitizenGo közreműködésével. A KÉSZ elnöksége egyetért a lengyelországi életvédők törekvésével, fontosnak tartja a minden embert megillető élethez való jog biztosítását, ezért aláírásával támogatja a kezdeményezést.

 

2020. október 22-én a lengyel alkotmánybíróság az emberi élet védelmét szolgálva döntött róla, hogy alkotmányellenes az eugenikus abortuszok végzése, tehát fogyatékos vagy beteg születendő gyermeknek nem lehet kioltani az életét.

Lengyelországot ezt követően hatalmas támadások érték: feminista, baloldali és liberális csoportok erőszakos tüntetéseket szerveztek, a liberális sajtó pedig életellenes és lejárató kampányt indított. Az abortuszpárti demonstrálók templomokat és szobrokat rongáltak, és miséket zavartak meg. Mára fő céljuk a lengyel kormány megdöntése lett. Hatalmas nemzetközi nyomás helyezkedik Lengyelországra az Európai Unió és más szervezetek, államok és csoportosulások részéről is – olvasható a CitizenGo oldalán.

Kérjük a KÉSZ tagjait, szimpatizánsait és minden jószándékú embert, hogy csatlakozzon a felhíváshoz.

A petíció itt elérhető.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks