Állítsuk meg a liberális agymosást és védjük meg gyermekeinket!

Közleményben utasítja vissza a Civil Összefogás Fórum és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az LMBTQ-propaganda erőszakos terjesztését, melynek legújabb célpontjai az óvodás korú gyermekek.

 

A napokban arról kaptunk híreket, hogy lengyel barátainknál kibontakozóban van egy érdemi ellentét az LMBTQ-lobbi és a nemzeti oldal képviselői között. Ennek keretében megrendezésre került a lengyel Stonewallként emlegetett, varsói melegtüntetés.

Az ügyben, különösen a gyermekek védelme érdekében megszólalt Jaroslaw Kaczynski, a Jog és Igazságosság párt (PiS) vezetője, akit a CÖF–CÖKA teljes szolidaritásáról biztosít.

A kormányzópárt elnökének varsói nyilatkozatra válaszul egyre több lengyelországi település önkormányzata egyezett meg arról, hogy LMBTQ-ideológia mentes zóna lesz.

Brüsszel ennek nyomán elutasította hat olyan, jobboldali vezetésű lengyel településnek a testvérvárosi programfinanszírozását, amelyek LMBTQ-ideológiától mentessé nyilvánították magukat.

Hazánkban a fenti folyamatokkal párhuzamosan a CitizenGO petíciót indított arra vonatkozóan, hogy vegye le kínálatából az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony gyerekkönyvesbolt és a többi árusítóhely. Ennek előzménye, hogy nemrégiben jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó, Meseország mindenkié című mesekönyve, amely kapcsán a kezdeményezők szerint a szülők és a pedagógusok álláspontja világos: politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége felhívására a csatlakozó közösségek határozottan elutasítják az agresszív LMBTQ-propaganda minden formáját, beleértve a gendertanok erőszakos terjesztését fiatalok és különösen a gyermekek körében.

Magyarországon a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi törvény rögzíti, hogy a gyermeknek joga van a testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését, egészséges felnevelkedését és jólétét biztosító saját családi környezetében történő nevelkedéshez. Álláspontunk szerint az agresszív liberális érzékenyítés az említett szakasszal nem összeegyeztethető. A CÖF–CÖKA azonban annak kezdeményezését sem zárja ki a magyar országgyűlés előtt, hogy ezt a jövő generáció biztonságát garantáló törvényi szakaszt emelje az Alaptörvénybe, ezáltal többletgaranciát nyújtva gyermekeink egészséges fejlődésének hatékonyabb védelméhez.

2020-09-30

CÖF-CÖKA vezetősége
C12 szakértői csoport tagjai
Csatlakozó 119 közösség

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks