Letölthető zarándokfüzet

Készüljön zarándokfüzetünk segítségével a KÉSZ és a KÁMME online zarándoklatára! – A cikk a Bonum Tv Délelőtt c. műsorában készült interjú videójával kiegészült.

 

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége minden évben Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódóan zarándoklatot szervez a hazáért, a KÉSZ tagjai és határon túli társszervezetei számára. Idén a járványhelyzet miatt csak rendhagyó módon, online tudjuk megrendezni a zarándoklatot, melyet október 10-én 9.30 és 12 óra között a Bonum TV közvetít, valamint élőben követhető a KÉSZ  YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán.

Zarándokfüzetünk segítségével végigkövethetjük a délelőtt eseményeit (keresztút, trianoni megemlékezés, szentmise). Vegyünk részt aktívan a liturgiában, kapcsolódjunk be az énekekbe! Imádkozzunk együtt Krisztus keresztútján és a püspöki szentmisén! A trianoni békediktátum aláírásának százéves évfordulója alkalmából összeállított megemlékezésünket pedig fogadják szeretettel!

Bár a személyes találkozásra most nincs lehetőségünk, de bízom abban, hogy így nemcsak a KÉSZ-tagok, hanem bárki számára, aki a képernyőn keresztül csatlakozik hozzánk, szép és maradandó lelki élményt nyújt zarándoklatunk ebben a szokatlan formában is.

Makláry Ákos, a KÉSZ elnöke

A zarándokfüzet itt letölthető.
Nyomatóbarát változat itt található.

Térképes zarándokszámláló ide kattintva érhető el. 

Makláry Ákos atyával beszélgetett a Bonum Tv munkatársa a Délelőtt c. műsorban a hazaszeretetről és a közelgő zarándoklatról:

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks