KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Hitből pajzsot-sorozat

A járványidőszakban videósorozatot indítottunk, melynek első évadában ismert személyek fogalmazták meg gondolataikat, hogy segítsenek az embert próbáló időkben hitünkből pajzsot kovácsolni.

A második évad részeiben személyes tapasztalatairól kérdeztünk meg ismert embereket, honnan meríthetünk erőt, amikor tele vagyunk szorongással és a tartalékaink fogytán vannak? Milyen szerepe van hitünknek a megpróbáltatások idején?

A harmadik évadban az Amoris laetitia-családév jegyében a házasság és a család került a középpontba, ezekben az epizódokban házaspárok vallanak őszintén kapcsolatukról, a közös út szépségeiről és nehézségeiről.

A Hitből pajzsot-sorozat során 2020 és 2022 között összesen 22 rész készült el.


A sorozat részei:

Örök hűség
Dolhai Attila musicalénekes, NEK-hírnök és felesége, Dolhai Viktória enged bepillantást hétköznapinak semmiképp sem nevezhető családi életébe Hitből pajzsot-sorozatunk keresztény házaspárokat bemutató részeinek záró epizódjában.
Tovább
A kerekesszékes tánctanár
Hitből pajzsot-sorozatunk legújabb részében egy olyan házaspárt mutatunk be, aki komoly nehézségeken ment keresztül, melyben egymás iránti szeretetük és Istenbe vetett hitük is el tudott mélyülni.
Tovább
Mélységből a magasságba
Hitből pajzsot-sorozatunk legújabb kisfilmjében az ötgyermekes Olaj házaspár történetét mutatjuk be.
Tovább
Egy missziós házaspár története (videó)
Hitből pajzsot című sorozatunk idei évadában a házasság és a család került középpontba. Fodor Réka orvost és Greguss Sándor írót szólítottuk meg, akik őszintén vallanak istenhitük alakulásáról, a közös út szépségeiről és nehézségeiről.
Tovább
Ketten egy test lesznek
Kis pihenő után újabb részekkel jelentkezünk Hitből pajzsot sorozatunkkal. Ebben az évadban a házasság és a család kerül a középpontba. Házaspárok vallanak őszintén kapcsolatukról, a közös út szépségeiről és nehézségeiről.
Tovább
Imáinkkal segítsük a bajbajutottakat
Negyvenhét napig volt lélegeztetőgépen Aradszki András országgyűlési képviselő, a KÉSZ érdi csoportjának tagja. Gyógyulását nemcsak az orvosok és az ápolók segítették, hanem a családja, kollégái és barátai által szervezett imaláncok. A Jóisten kegyelméről ...
Tovább
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.