KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
Hitből pajzsot-sorozat

A járványidőszakban videósorozatot indítottunk, melynek első évadában ismert személyek fogalmazták meg gondolataikat, hogy segítsenek az embert próbáló időkben hitünkből pajzsot kovácsolni.

A második évad részeiben személyes tapasztalatairól kérdeztünk meg ismert embereket, honnan meríthetünk erőt, amikor tele vagyunk szorongással és a tartalékaink fogytán vannak? Milyen szerepe van hitünknek a megpróbáltatások idején?

A harmadik évadban az Amoris laetitia-családév jegyében a házasság és a család került a középpontba, ezekben az epizódokban házaspárok vallanak őszintén kapcsolatukról, a közös út szépségeiről és nehézségeiről.

A negyedik évad 4 részt foglal magába, melynek címe 4 arc, 4 vallomás. Máthé Zsuzsa újságíró, a Szent István Intézet igazgatója, Fábry Kornél püspök, Földi-Kovács Andrea újságíró, az Axióma Központ vezetője és Vágvölgyi Gergely, a mandiner.hu szerkesztő-riportere vallanak hitükről az adventi készület idején.

A Lélek útján címmel pünkösd alkalmából Gájer László atyával és Kubik Anna színművésszel beszélgettünk, akik a Szentlélekkel kapcsolatos élményeikbe engedtek bepillantást.

A Hitből pajzsot-sorozat során 2020 és 2024 között összesen 28 rész készült el.


A sorozat részei:

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.