Nyilatkozatok

A KÉSZ is támogatja a lengyel életvédőket

Kiállás Lengyelország mellett címmel indított petíciót a Vasárnap.hu a CitizenGo közreműködésével. A KÉSZ elnöksége egyetért a lengyelországi életvédők törekvésével, fontosnak tartja a minden embert megillető élethez való jog biztosítását, ezért aláírásával támogatja a kezdeményezést.

Mindenszentek és halottak napja: Imádkozzunk az elhunytakért!

„Testvérek, nem akarunk titeket tudatlanságban hagyni azokról, akik elhunytak, hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, akiknek nincs reménységük” (1Tessz 4,13).

Meseország csapdája

Nyílt levél a szülőkhöz, nagyszülőkhöz gyermekeink védelmében

KÉSZ-közlemény: Egy szívvel a hazáért

Az Aradon kivégzett magyar honvéd­tisz­tek és Batthyány Lajos miniszterelnök hazánkért hozott életáldozata Jézus Krisz­tus tanítását váltotta valóra, hiszen „senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja barátaiért” (Jn 15,13).

Állítsuk meg a liberális agymosást és védjük meg gyermekeinket!

Közleményben utasítja vissza a Civil Összefogás Fórum és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az LMBTQ-propaganda erőszakos terjesztését, melynek legújabb célpontjai az óvodás korú gyermekek.

Szent István öröksége megtartó erő

Államalapító királyunk ünnepe kereszténységünk és magyarságunk megélésének kiemelt ideje. Szent Istvánnak a fiához írt intelmeiben egy olyan állameszme rajzolódik ki, aminek alapja a Krisztusba vetett hit megtartó ereje, a nemzeti értékek és hagyományok megőrzésének fontossága.

Elfogadhatatlan a nyilvános fenyegetőzés

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége már többször felemelte szavát a magyar közélet tisztaságáért, a kulturált kommunikációért. Sajnos történelmi tapasztalatainkból tudjuk, hogy a szavakat, az uszításokat a tettek követik, a kisemmizéstől a fizikai megsemmisítésig.

Kapcsolat
Eseménynaptár

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

székhely: 1016 Budapest, Aladár u. 17. fszt. 4.

adószám: 19719548-1-41

e-mail: iroda[kukac]keesz.hu

tel.:/fax: (06 1) 328-0164

bankszámlaszám: 11100104-19719548-36000001

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat
 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks