KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
KÉSZ-fórum
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Kereszténydemokrata Néppárt 2022 novemberében közös országos programsorozatot indított KÉSZ-fórum címmel, aktuális közéleti kérdésekre keresve keresztény válaszokat.


 

HÍREK

Egyház és állam – A kereszténydemokrácia felelőssége
Az egyház és az állam kapcsolata, a kereszténydemokrácia felelőssége állt a makói KÉSZ-fórum középpontjában, de szó volt alapvető emberi értékek forrásáról és arról az elkötelezettségről, amellyel ma ezeket meg kell védeni.
Tovább
Háború árnyékában
„Bölcsességre van most szükség, hogy megőrizzük a békét és a biztonságot ebben a zavaros világban” – külpolitikai kérdésekről beszélgetett Simicskó István, Kiszelly Zoltán és Zachar Péter Krisztián a KÉSZ székesfehérvári fórumán.
Tovább
A teremtett világ és az emberi élet tisztelete
„Az élet kultúráját kell építeni a halál kultúrája helyett”− a teremtett világ és az emberi élet tiszteletéről beszélgetett Juhász Hajnalka, Keresztes Ilona és Makláry Ákos a KÉSZ és a KDNP országjáró fórumsorozatának kaposvári állomásán november 9-én.
Tovább
A média hatalma
„Az internet a következő kontinens, ahol hirdetni kell az evangéliumot” − a média hatalmáról beszélgetett Németh Balázs, Hollik István és Makláry Ákos a KÉSZ és a KDNP országjáró fórumsorozatának dunakeszi állomásán október 19-én.
Tovább
Mesterséges intelligencia – barát vagy ellenség?
„Az emberiséget szolgálja, mint Isten adománya, vagy egy önmagunk felé fordított fegyverrel van dolgunk?” – hangzott el a mindenkit foglalkoztató kérdés a KÉSZ és a KDNP országjáró programsorozatának október 5-i állomásán.
Tovább
Mérlegen a hármas iránytű: Isten, haza, család
Az Isten, haza, család hármasáról beszélgetett Törő András egyetemi lelkész, Hölvényi György EP-képviselő és Keresztes Dénes, a KÉSZ elnökhelyettese Mátészalkán szeptember 14-én, az egyesület közéleti kérdésekkel foglalkozó fórumsorozatának legújabb állomásán.
Tovább

ESEMÉNYEK

VIDEÓK 

 

 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.