KÉSZ - Civil evangelizációs egyesület
iroda@keesz.hu | +36 1 328 0164
KÉSZ-fórum
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Kereszténydemokrata Néppárt 2022 novemberében közös országos programsorozatot indított KÉSZ-fórum címmel, aktuális közéleti kérdésekre keresve keresztény válaszokat.


 

HÍREK

Mérlegen a hármas iránytű: Isten, haza, család
Az Isten, haza, család hármasáról beszélgetett Törő András egyetemi lelkész, Hölvényi György EP-képviselő és Keresztes Dénes, a KÉSZ elnökhelyettese Mátészalkán szeptember 14-én, az egyesület közéleti kérdésekkel foglalkozó fórumsorozatának legújabb állomásán.
Tovább
Magyarország az utolsó bástya, hogy megvédje a keresztény civilizációt
A kereszténydemokrácia jövőjéről beszélgetett Simicskó István országgyűlési képviselő, Kondor Katalin újságíró és Zachar Péter Krisztián, a KÉSZ társelnöke Békésen, az egyesület közéleti kérdésekkel foglalkozó fórumán június 7-én.
Tovább
Veled vagy nélküled? – Az egyház és az állam kapcsolata
Az egyház és az állam viszonyáról beszélgetett Érszegi Márk Aurél Vatikán-szakértő, Soltész Miklós államtitkár és Makláry Ákos, a KÉSZ elnöke az egyesület közéleti kérdésekkel foglalkozó fórumán Kecskeméten május 17-én.
Tovább
Isten, haza, család – Mit tart fontosnak a mai magyar társadalom?
A keresztény ember életének három legfontosabb pilléréről beszélgetett Papp Miklós morálteológus, Latorcai Csaba miniszterhelyettes és Makláry Ákos, a KÉSZ elnöke az egyesület közéleti kérdésekkel foglalkozó fórumán Veszprémben, április 13-án.
Tovább
Tabuk nélkül az egészségügyről
A hazai egészségügy helyzetéről beszélgetett Velkey György kórházigazgató, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese és Suhajda János háziorvos, a KÉSZ elnökségi tagja a KÉSZ fórumán Debrecenben, április 4-én.
Tovább
Az oktatás jövője – a jövő oktatása
A magyar oktatás jövőjéről beszélgetett Rétvári Bence államtitkár, Gloviczki Zoltán, az Apor Vilmos Katolikus Egyetem rektora és Zachar Péter Krisztián, a KÉSZ társelnöke a Győrben megrendezett KÉSZ-fórumon március 21-én.
Tovább

ESEMÉNYEK

VIDEÓK

 

 

 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat.